Vrienden

Nostalgisch vriendenboek in nieuw jasje

Iedereen kent nog de vriendenboekjes die vroeger de klas rond gingen. Wat is je lievelingseten? Wat wil je later worden? Er zijn momenten waarop iemand een bijzonder kado verdient, daarom heeft Mijn vriendenboekje het nostalgische vriendenboekje in een nieuw jasje gestoken.

“Een vriendenboekje gekregen bij mijn afscheid. Wat een bijzonder leuk kado, vol met mooie herinneringen!”

“Een super leuk boekje! De 4e die ik heb laten maken en alle vriendinnetjes waren er super blij mee.
Snelle service en mooi design. Verpakking ook altijd leuk.”

“Het boek was op het feest zelf meer in trek dan de bitterballen!”

Mijn vriendenboekje haalt voor allerlei gelegenheden de waarheid naar boven. Vertel je oma op haar 70ste verjaardag wat je een typisch familietrekje vindt. Raad bij een vriendin die gaat trouwen wat het openingsnummer op de bruiloft zal zijn. Biecht op aan een klasgenoot die geslaagd is wat je grootste blunder op school was. Bedank een collega die het bedrijf gaat verlaten voor wat je allemaal van hem geleerd hebt. Tip een goede vriend die op wereldreis gaat, wat hij zeker niet mag vergeten in zijn koffer te doen.

 

Stel samen met vrienden via de website een boekje samen vol met leuke vragen, persoonlijke antwoorden, verhalen en foto’s. Met keuze uit 6 boekstijlen en uiteenlopende, aanpasbare vragenlijsten kun je het boekje heel persoonlijk maken. De website is eenvoudig in gebruik en neemt zoveel mogelijk werk uit handen. Alle vrienden worden per e-mail uitgenodigd om hun eigen pagina online in te vullen. Ze kunnen de vragen beantwoorden en hun pagina personaliseren met foto’s. Om het boekje nog persoonlijker te maken is het mogelijk zelf een inleiding te schrijven en fotopagina’s toe te voegen. Hierna wordt er een boekje gedrukt en persoonlijk verpakt, welke binnen enkele dagen op de deurmat valt.

Ga naar mijnvriendenboekje.nl en bundel je vrienden!